BlackJack in opdracht


In eerste instantie denk je aan een casino. Het gaat echter om een eigentijds woonwerkcomplex, waarbij de naam refereert aan het kavelnummer 21. Het nieuwe complex in Amsterdam Noord moet een unieke combinatie gaan bieden van wonen en werken en kenmerkt zich door een flexibel casco, waardoor de ruimtes door de kopers naar eigen wens in te delen zijn. Rollecate koos voor AGC Glass als partner voor dit project. In week 15 wordt de eerste partij glas geleverd.

Lees meer

Ontwerp een glazen hotelkamer


Een glazen hotelkamer, is dat mogelijk? Precies dat is echter wel de opgave in de ontwerpwedstrijd die AGC en Van der Valk hebben uitgeschreven: ontwerp een hotelkamer waarin zoveel mogelijk glas wordt toegepast en waarin de veelzijdigheid van glas als materiaal getoond wordt.

Lees meer

The Edge straalt door transparantie


Een ritje over de A10 heeft sinds de komst van The Edge een nieuwe dimensie gekregen. Vanaf de snelweg biedt het transparante kantoorgebouw van Deloitte direct een inkijkje in de kantoorruimtes. De toepassing van meer dan 13.000 m² glas in de gevel en het opvallende Atrium, maken het gebouw tot een ware aandachtstrekker.

Lees meer

Nieuwe Besparingsapp


Alstublieft! Een nieuwe app van AGC, de AGC Besparingscalculator. Een handige app waarmee eenvoudig de energiebesparing berekend kan worden als glas vervangen wordt door een beter isolerende beglazing. De app is heel gebruiksvriendelijk. 

Lees meer

Colorbel verbindt de natuur met de klas


Met het begin van het nieuwe schooljaar, start ook de inhuizing van de basisschool, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang in het splinternieuwe gebouw Het Dok in Oegstgeest. Hoewel de omgeving nog in opbouw is, moet het gebouw in de toekomst opgaan in de bomen die het omringen. 

Lees meer

AGC levert glas voor grootste kabelnetgevels van Europa


De vorm van het gebouw, de spectaculair beprinte binnengevel, maar zeker ook de glazen kabelnetgevels aan de kopse kanten maken de nieuwe Markthal Rotterdam tot een ware eye-catcher. De twee kopgevels zijn gerealiseerd door Octatube en bestaan uit een netwerk van stalen kabels met glaspanelen die mee kunnen buigen op de wind.

Lees meer

Glas is blikvanger in duurzame Lely Campus


Een ware eyecatcher; het nieuwe bedrijvencomplex van Lely te Maassluis. Beeldbepalend in dit ultra duurzame project is de hoeveelheid glas dat in grote afmetingen in het kantoorgebouw verwerkt is. AGC Glass denkt in oplossingen. Met de toepassing van het juiste glas konden zowel de duurzame ambities van de opdrachtgever als de architectonische visie van de architect waargemaakt worden. Het complex is onlangs bekroond met het hoogst haalbare certificaat voor duurzaamheid. 

Lees meer

LAATSTE NIEUWS

  • Ontwerp een glazen hotelkamer

    Lees meer
  • Nieuwe Besparingsapp

    Lees meer
  • Stopray Ultra-50 on Clearvision, voor alle seizoenen

    Lees meer
Naar volledig overzicht

@AGCFlatGlassNL

YOUTUBE

AGC Technovation Center