Nieuwe krachtpatser!


Stopray Vision-72 is een nieuwe krachtpatser op het gebied van zonwerende beglazing. Deze 
beglazing van AGC combineert perfect een hoge lichttransmissie van 72%, een thermische isolatie van 1.0 W/(m2K). en een lage zontoetredingsfactor van 38%, wat resulteert in een excellente selectiviteit van 1.9. Selectiviteit is de verhouding tussen lichtdoorlaat en zontoetreding.

Lees meer

AGC Interpane beschermt kunst


Een museum dat onderkomen biedt aan de grootste particuliere kunstcollectie van Nederland. Op dit moment is de ontwikkeling in volle gang op landgoed Voorlinden te Wassenaar. De wens was om het museum een zo transparant mogelijke gevel te geven, zodat het gebouw letterlijk opgaat in de omliggende natuur. AGC Interpane is gekozen als glasleverancier vanwege de helderheid van het voorgestelde glas, dat tegelijkertijd ook aan de eisen voor inbraakwering voldoet.

Lees meer

BlackJack in opdracht


In eerste instantie denk je aan een casino. Het gaat echter om een eigentijds woonwerkcomplex, waarbij de naam refereert aan het kavelnummer 21. Het nieuwe complex in Amsterdam Noord moet een unieke combinatie gaan bieden van wonen en werken en kenmerkt zich door een flexibel casco, waardoor de ruimtes door de kopers naar eigen wens in te delen zijn. Rollecate koos voor AGC Glass als partner voor dit project. In week 15 wordt de eerste partij glas geleverd.

Lees meer

The Edge straalt door transparantie


Een ritje over de A10 heeft sinds de komst van The Edge een nieuwe dimensie gekregen. Vanaf de snelweg biedt het transparante kantoorgebouw van Deloitte direct een inkijkje in de kantoorruimtes. De toepassing van meer dan 13.000 m² glas in de gevel en het opvallende Atrium, maken het gebouw tot een ware aandachtstrekker.

Lees meer

Nieuwe Besparingsapp


Alstublieft! Een nieuwe app van AGC, de AGC Besparingscalculator. Een handige app waarmee eenvoudig de energiebesparing berekend kan worden als glas vervangen wordt door een beter isolerende beglazing. De app is heel gebruiksvriendelijk. 

Lees meer

Colorbel verbindt de natuur met de klas


Met het begin van het nieuwe schooljaar, start ook de inhuizing van de basisschool, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang in het splinternieuwe gebouw Het Dok in Oegstgeest. Hoewel de omgeving nog in opbouw is, moet het gebouw in de toekomst opgaan in de bomen die het omringen. 

Lees meer

AGC levert glas voor grootste kabelnetgevels van Europa


De vorm van het gebouw, de spectaculair beprinte binnengevel, maar zeker ook de glazen kabelnetgevels aan de kopse kanten maken de nieuwe Markthal Rotterdam tot een ware eye-catcher. De twee kopgevels zijn gerealiseerd door Octatube en bestaan uit een netwerk van stalen kabels met glaspanelen die mee kunnen buigen op de wind.

Lees meer

LAATSTE NIEUWS

Naar volledig overzicht

YOUTUBE

AGC Technovation Center