Geluid en glas

In welke mate is mijn dubbel glas geluidwerend? Ik heb een geluidwerend-eis van 37 db, welke samenstelling heb ik dan nodig? U vindt het in de AGC Acoustic ToolBox!

Op yourglass.com onder ‘Tools’ vindt u de AGC Acoustic Toolbox en na inlog heeft u toegang tot de akoestische prestaties van ons glas; enkel, dubbel en drievoudig glas. In onze Summary Reporting vindt u de RW en (C;Ctr). Er zijn maar liefst 200 nieuwe rapporten beschikbaar. Heeft u meer informatie nodig, zoals geluidsgrafieken en frequenties, neem dan contact op met AGC via telefoonnummer 0344 – 679704 of mail naar sales.nederland@agc.com. Wij helpen u graag!

Kent u de Acoustic App al van AGC? Een app met een geluidsmeter, waarmee u het geluidsniveau van de omgeving in decibellen kan meten. Gratis te downloaden in de App Store van iTunes en Google Play.

Contact AGC

Mark Spijker
Technisch Advies Service

Lees ook:

  • Datum: 23-06-2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022 Van woensdag 31 augustus t/m vrijdag 2 september 2022 vindt, de in onze markt zo gekoesterde, Polyclose plaats; de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-,...
  • Datum: 23-06-2022
    Definitieve stop van 3 ipasol beglazingen
    Definitieve stop van 3 ipasol beglazingen Om ons gamma zonwerende producten optimaal en beheersbaar te houden, is besloten per direct de productie te stoppen van enkele ipasol coatings. Het gaat...