Contact met de vestigingen

Met 21 lokaties beschikt AGC in Nederland over een mooie, landelijke dekking. Er zijn twee grote productielokaties: AGC Oosterwolde en AGC Heerlen en 1 kleinere productielocatie in Den Bosch. Daarnaast hebben we 17 distributievestigingen waar zowel glas, verf en non-paint producten worden verkocht en gedistribueerd.

AGC GLASS HOLDING


AGC Glass Holding is het hoofdkantoor van AGC in Nederland. In deze vestiging is o.a. het projectteam gehuisvest en marketing.

AGC DEN BOSCH


De vestiging Den Bosch opereert als servicecentrum en biedt oplossingen zowel op het gebied van architecturale beglazing als op het gebied van interieur & design.

AGC HEERLEN


AGC Heerlen is een innovatieve en toonaangevende producent van isolatieglas, brandwerende beglazingen en panelen. We leveren een breed assortiment vlakglas- producten voor vele toepassingen, zoals isolatie, zonregulering, veiligheid en interieur design.

AGC OOSTERWOLDE


Onze vestiging is een modern, geoutilleerde productiebedrijf, waar isolerend dubbel en drievoudig glas voor de bouw wordt gemaakt. Wij zijn actief in de marktsegmenten van glasgroothandelaren, aluminium- en kunststoframenfabrikanten en gevelbouwers.

AGC GOOR


AGC Goor is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service. 

AGC ALMELO


AGC Almelo is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service. 

AGC APELDOORN


AGC Apeldoorn is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC ARNHEM


AGC Arnhem is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC DOETINCHEM


AGC Doetinchem is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC ENSCHEDE


AGC Enschede is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC HOOGEVEEN


AGC Hoogeveen is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC NIJMEGEN


AGC Nijmegen is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC ROOSENDAAL


AGC Roosendaal is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC TILBURG


AGC Tilburg is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC ZWOLLE


AGC Zwolle is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC BEVERWIJK


AGC Beverwijk is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC DEN HELDER


AGC Den Helder is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC HAARLEM


AGC Haarlem is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC UTRECHT


AGC Utrecht is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC ZWAAG


AGC Zwaag is een groothandel in glas, verf en non-paint. Met een eigen expeditie zijn wij in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC WESTLAND


AGC Westland is gevestigd in Poeldijk. Deze vestiging heeft veel kennis in huis wat betreft de specialistische glastoepassingen. Deze locatie adviseert en biedt oplossingen voor de bouw, transport en scheepvaart.