Contact met de vestigingen

Met 21 lokaties beschikt AGC in Nederland over een mooie, landelijke dekking. Er zijn twee grote productielokaties: AGC Oosterwolde en AGC Heerlen en 1 kleinere productielocatie in Den Bosch. Daarnaast hebben we 17 distributievestigingen waar zowel glas, verf en non-paint producten worden verkocht en gedistribueerd.

AGC HEERLEN


AGC Heerlen is een innovatieve en toonaangevende producent van isolatieglas, brandwerende beglazingen en panelen. We leveren een breed assortiment vlakglas- producten voor vele toepassingen, zoals isolatie, zonregulering, veiligheid en interieur design.

AGC HEERLEN

Sourethweg 16422 PC HEERLEN045 – 5436436045 – 5427928heerlen@eu.agc.comToon kaart

Onze producten


Thermobel dubbel glas

Thermobel TG drievoudig glas

Pyrobel brandwerend glas

Onze specialiteiten


Thermobel VIP (Vacuum Insulation Panels) is een dubbele beglazing, die als borstwering gebruikt wordt en waarin vacuümelementen worden aangebracht. Thermobel VIP laat dus een optimale isolatie van de geheel glazen gevel toe.

De buitenruit kan bestaan uit een geëmailleerd glas in een ruim kleurengamma en de binnenafwerking kan een geëmailleerde ruit zijn of een afwerking van al dan niet gehard glas in combinatie met een metalen plaat voor een betere geluidsisolatie.