Hulp bij glaskeuze

Berekeningen, esthetische keuzes en bestekschrijven

Eén op vier gebouwen is beglaasd met AGC gecoat glas. Gecoat glas voor betere thermische isolatie of zonwering. Gehard, gelaagd of brandwerend glas voor grotere veiligheid. Akoestische isolatie of antibacterieel glas voor een betere gezondheid.

Spiegels of decoratief glas voor het interieur. Led-glas en actief glas dat inspeelt op de omgeving. Technisch glas voor hightechtoepassingen. Ons breed productengamma draagt duidelijk bij tot comfortabele en duurzame gebouwen.

Bekijk projecten

STABU bestektool

Handige effectieve AGC bestektool

In vijf stappen uw bestek in SUF- OSF- of tekstbestand downloaden.

Over ons

De AGC groep bestaat uit 200 bedrijven verdeeld over meer dan 30 landen. De groep richt zich op 4 segmenten: glas, elektronica, chemie en keramiek, waar meer dan 54.000 medewerkers dagelijks met passie met het materiaal glas werken

Als producent willen we het voortouw nemen in de ontwikkeling van nieuwe producten met betere milieuprestaties tijdens hun levensduur. We willen deze producten met de best beschikbare technologieën maken, vanuit het oogpunt de milieu-impact zo klein mogelijk te houden. We begrijpen onze verantwoordelijkheid als producent hierin en die nemen we ook.

video AGC architecten