AGC Glashandel en productie

uw vertrouwde partner voor glas en verf

Met zeventien glashandels, drie productiebedrijven en een hoofdkantoor beschikt AGC in Nederland over een uitstekende landelijke dekking. En dit vinden wij erg belangrijk. Wij zijn er voor de kleine zelfstandigen tot de grote bouwbedrijven.

Onze kracht is dat wij groot denken en lokaal opereren. Voor ieder type bouwer, interieurontwerper of architect staan wij klaar met deskundig advies, de beste glas-, verf- en non-paint producten en een goede bak koffie.

AGC Glasproductie

AGC heeft allround groothandels in glas, verf- en non-paint producten met een eigen expeditieafdeling en drie productiebedrijven die glas kunnen verwerken tot isolatieglas of gelaagd glas. Wij zijn in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

AGC vestiging vinden

Compleet pakket

wij kunnen u volledig bedienen
Glas
Glas

AGC is een wereldwijde glasproducent dat floatglas produceert, het basisproduct, en verwerkt tot verschillende typen glas: gecoat, gebogen, gelaagd en meer.

Verf
Verf

AGC levert bouwverf van diverse topfabrikanten voor vloer, dak, muur en kozijnen. In een aantal vestigingen staan mengmachines waar, afhankelijk van de locatie, de gewenste merken in de juiste kleur worden gemaakt.

Sterk onderscheidend in ons verfassortiment is RD Inducoat die als enige leverancier bacterie-, schimmel- en algenwerende producten maakt.

Non-paint
Non-paint

Van kwasten, rollers en schuurmiddelen tot en met reinigingsmiddelen en kitspuiten: onze AGC Glashandels hebben het allemaal.

U bent als professional aan het goede adres voor A-kwaliteitsmaterialen en deskundig advies. Wij leveren daarnaast ook werkkleding en klimmaterialen als steigers en ladders.

Zo helpen wij u verder

Zo helpen wij u verder

Het is onze missie om u verder te helpen in uw werkzaamheden als gevelbouwer, glaszetter, schilder, interieurontwerper of architect.

 • Breed assortiment
  Vele top verfmerken en type glasproducten
 • Deskundig (technisch) advies
  De juiste vragen vooraf zorgen voor een duurzaam resultaat
 • Grote voorraad en logistieke ontzorging
  Als grootste producent is levering op locatie mogelijk
 • Showroom
  Met (interieur)glas, verf en non-paintproducten

AGC Glashandel vinden?

Met 21 vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt
Uw postcode of plaatsnaam

Bijkomen na een klus

Het voornaamste dat u uit uw bezoek aan één van onze glashandels haalt, zijn natuurlijk de juiste materialen voor uw project. Maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat u onze winkel en de voorzieningen als prettig en laagdrempelig ervaart.

De winkel is daarom gastvrij ingericht met een koffie- en snackcorner waar u even een moment van rust kunt pakken.

Kent u onze gespecialiseerde workshops al? Deze zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze producten en de verwerking ervan.Zo leren we elkaar nog beter kennen en kunnen we onze vakkennis met u delen.

Bijkomen na een klus