AGC Glashandel en productie

uw vertrouwde partner voor glas en verf

Met negentien glashandels, twee productiebedrijven en een hoofdkantoor beschikt AGC in Nederland over een uitstekende landelijke dekking. En dit vinden wij erg belangrijk. Wij zijn er voor de kleine zelfstandigen tot de grote bouwbedrijven. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze kracht is dat wij als glashandel groot denken en lokaal opereren. Voor ieder type bouwer, interieurontwerper of architect staan wij klaar. We geven deskundig advies en leveren de beste glas-, verf- en non-paint producten. Dit doen we onder het genot van een goede bak koffie.

AGC Glasproductie

AGC heeft allround groothandels in glas, verf- en non-paint producten met een eigen expeditieafdeling. Daarnaast hebben we ook drie productiebedrijven die glas verwerken tot isolatieglas (hr glas) of gelaagd glas. Wij bieden u een hoogwaardig en breed glasassortiment en glas op maat. Daarbij leveren we passende service.

Compleet assortiment

Wij bieden allerlei soorten glas aan in ons assortiment. Van enkelglas tot brandwerend glas, wij zijn uw veelzijdige glashandel. Bij AGC Nederland vindt u altijd het juiste glas voor uw vraagstuk. Wij adviseren u graag. Ook na de glas keuze helpen we graag verder. Onze ervaren glaszetters plaatsen het glas zo snel mogelijk, met een prachtig resultaat.

Bekijk de video hiernaast om een idee te krijgen van onze glashandels. U ziet op deze video onze glashandel in Den Bosch.

AGC glashandel vestiging

Glashandel vinden


Een kijkje in één van onze glashandels

Glashandel - Video

Alle vestigingen

Glashandel - Zo helpen wij u verder

Zo helpen wij u verder

Het is onze missie om u verder te helpen in uw werkzaamheden als gevelbouwer, glaszetter, schilder, interieurontwerper of architect.

 • Glashandel - Breed assortiment
  Vele top verfmerken en type glasproducten
 • Glashandel - Deskundig (technisch) advies
  De juiste vragen vooraf zorgen voor een duurzaam resultaat
 • Glashandel - Grote voorraad en logistieke ontzorging
  Als grootste producent is levering op locatie mogelijk
 • Glashandel - Showroom
  Met (interieur)glas, verf en non-paintproducten

AGC Glashandel vinden?

Met 19 vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt

Bijkomen na een klus

Wat u uit een bezoek haalt aan één van onze glashandels? Voornamelijk de juiste materialen voor uw project. Maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat u onze winkel en de voorzieningen als prettig en laagdrempelig ervaart.

De glashandel winkel is daarom gastvrij ingericht met een koffie- en snackcorner. Zo kunt u even een moment van rust kunt pakken.

Kent u onze gespecialiseerde workshops al? Deze zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze producten en de verwerking ervan. Zo leren we elkaar nog beter kennen en kunnen we als professionele glashandel onze vakkennis met u delen.

Online glas bestellen

Bij AGC is online glas bestellen ook een mogelijkheid. Zo heeft u altijd snel en eenvoudig uw glas en glasbenodigdheden in huis. Stel gerust uw vragen aan onze experts. Als ervaren glashandel adviseren en helpen we u graag.

Glashandel - Bijkomen na een klus