Corona preventiescherm

Duurzaam veiligheidsglas

Dit scherm van duurzaam veiligheidsglas 4 mm (gehard glas) ondersteunt de bescherming tegen besmetting met het Corona-virus (COVID-19). Het is voorzien van stabiele metalen steunen voor plaatsing op een werkblad, tafel, bureau of balie.

Corona preventiescherm Safe - AGC Nederland
Corona preventiescherm EasyToInstall - AGC Nederland
Corona preventiescherm EasyToClean - AGC Nederland
Corona preventiescherm DurableSolution - AGC Nederland

Direct contact

Eigenschappen
Soorten & Voordelen
Toepassingen
Montage & onderhoud
Eigenschappen Kuchscherm - AGC Nederland

Eigenschappen Kuchscherm

Gehard veiligheidsglas
De kuchschermen die GLASSby levert zijn gemaakt van duurzaam veiligheidsglas en ondersteunen de bescherming tegen besmetting van het Corona-virus. Met zo’n coronascherm ondersteun je niet alleen de bescherming van je medewerkers, maar ook je klanten. Ons preventiescherm is een veilige en duurzame oplossing om mensen aan weerszijden van elkaar te scheiden. De glazen schermen zijn 1.000 mm breed en 800 mm hoog. De steunen zijn 325 mm breed.
Voordelen Kuchscherm - AGC Nederland Coronascherm soorten - AGC Nederland

Coronascherm soorten

Veel verschillende soorten
Er zijn heel veel verschillende soorten corona schermen, bijvoorbeeld een plexiglas coronascherm. Bij GLASSby bieden wij glazen schermen aan van duurzaam veiligheidsglas. Dit is duurzamer dan kunststof, zoals plexiglas.

Staand

Onze preventieschermen kunnen met behulp van de steunen staand gemonteerd worden op een tafel, bureau en/of balie. De steunen zorgen ervoor dat het scherm op een veilige en stabiele manier staat.

Voordelen Kuchscherm

Het kuchscherm van glas heeft vele voordelen. Zo staat het hygiëne scherm zelfstandig. Het is dus niet nodig om met een boor en schroeven aan de slag te gaan. Ook staat het coronascherm stabiel door de grote stevige metalen steunen. Het preventiescherm is duurzaam, waardoor het gebruikte glas volledig kan worden gerecycled. Als laatste is het glazen scherm gemaakt van gehard glas, dit is 10x sterker dan gewoon glas, en daardoor helemaal veilig. Mocht het toch breken, dan zijn de stukjes kleine korrels.
Toepassingen Kuchscherm - AGC Nederland

Toepassingen Kuchscherm

Veel mogelijkheden
Het plaatsen van een coronascherm is op verschillende plekken mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een kantoren, winkels, de horeca, scholen, balies in sportscholen en ook voor contactberoepen is het mogelijk om gebruik te maken van een kuchscherm. Hieronder leggen we alle mogelijkheden uit.

Kantoor

Om ervoor te zorgen dat je medewerkers veilig aan het werk kunnen op kantoor, is het mogelijk om coronaschermen te plaatsen. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan de balie, maar ook de bureaus. Door een glazen wand te plaatsen tussen de bureaus ondersteun je de bescherming tegen het corona-virus. Door de uitsparing in het preventiescherm kunnen kabels van beeldschermen makkelijk worden weggewerkt.

Winkel

Heb je een winkel en wil je graag je medewerkers en klanten ondersteunen in de bescherming? Dan is het mogelijk om een glazen scherm te plaatsen bij de kassa. De uitsparing aan de onderkant van het coronascherm biedt de mogelijkheid om materiaal aan te geven, zoals een bon of geld.

School

De preventieschermen van glas kunnen ook op tafels worden geplaatst. Hierdoor is het ook mogelijk om ze te gebruiken op scholen, bijvoorbeeld op de tafels van de leerlingen of op de bureaus van de leerkrachten. Op die manier worden leerkrachten en leerlingen beschermd tegen het verspreiden van het corona-virus.

Contactberoepen

Ook voor contactberoepen, zoals een nagelstyliste, kapper en schoonheidsspecialiste, zorgt een coronascherm ervoor dat je toch op een veilige manier klanten kan ontvangen. Het preventiescherm kan bijvoorbeeld in een nagelstudio op een tafel geplaatst worden, tussen de nagelstylist en klant. Door de uitsparing aan de onderkant kan je op die manier heel gemakkelijk én veilig een pedicure of manicure doen bij een klant. Bij een kapsalon kan je ervoor kiezen om het kuchscherm te plaatsen bij de kassa, zodat je klant op een veilige manier kan afrekenen.
Montage & onderhoud - AGC Nederland

Montage & onderhoud

De schermen en steunen van metaal wordt ongemonteerd geleverd als plat pakket. Met een inbussleutel kan je de steunen heel makkelijk aan het glas monteren. Je hebt hiervoor dus geen boor of schroeven nodig. Het onderhoud van de preventieschermen is ook heel makkelijk. Gebruik een zachte doek (microvezel of katoen) en een glasreiniger. Spray vervolgens het glazen scherm en wrijf dit uit. Let wel op dat je het scherm vasthoudt tijdens het reinigen of even plat legt. Doordat de schermen van duurzaam glas zijn gemaakt, is het ook beter bestand tegen frequent reinigen en blijft het langer transparant dan kunststof.