Interieurglas

Maakt ieder interieur af

Voor welk type interieurglas u ook gaat, het is altijd een toevoeging aan uw interieur. Interieurglas brengt sfeer in uw woning of pand en zorgt voor een andere beleving. Glas wordt steeds populairder in interieurs. En dat is terecht. Het glas wordt vaak toegepast voor scheidingswanden, achterwanden in keukens, badkamers en wandbekleding.

Door de opties in kleuren en gamma’s is glas passend te maken voor ieder interieur. Kies bijvoorbeeld voor interieurglas in een lichte kleur, ondoorschijnend glas of gematteerd glas. Wij denken graag met u mee over de meest passende keuze.

Onze interieurglasproducten
Voordelen
Toepassingen
Tools
Interieurglas - Eigenschappen

Onze producten

Van gelakt glas tot spiegels
Hieronder worden onze interieurglasproducten voor u opgesomd:
Interieurglas - Voordelen

Toepassingen Interieurglas

Toepassingen interieurglas

Vele mogelijkheden
Interieurglas kan worden ingezet voor diverse toepassingen. Kies voor een glazen deur, een spiegelwand, een kantoor met glazen wanden of een balustrade op de eerste verdieping van glas. Glas zorgt voor transparantie, de ruimte is zichtbaar en dus overzichtelijk. Daarnaast wordt de ruimte nog sfeervoller en zorgt het glas ook voor een geluidswerende werking. Op deze manier zijn er ontzettend veel mogelijkheden waarbij glas kan worden toegepast.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag dat wij met u meedenken over de beste toepassing van interieurglas? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact met ons op.

Tools interieurglas

Interieurglas - www.yourglass.com

www.yourglass.com

Kijk hier voor de technische specificaties.
Bekijk website
Interieurglas - AGC Besparingsapp

AGC Besparingsapp

Energiebesparing eenvoudig berekenen met deze tool.
Lees meer

Onze glasspecialisten staan voor u klaar

Aannemer en glaszetter
Interieurglas - Contact particulier
Advies nodig?
Particulier
Interieurglas - Contact particulier
Advies nodig?