Internationaal Jaar van het Glas

De Verenigde Naties hebben 2022 uitgeroepen tot Internationaal Jaar van het Glas – en AGC wil van deze gelegenheid gebruikmaken om de rol van glas en de vele voordelen voor de samenleving te vieren door onze interne en externe belanghebbenden mee te nemen op een geanimeerde reis rond het thema “Glas geeft vorm aan een mooiere toekomst”.

De glazen bijenkorf

Het belangrijkste visuele onderdeel van deze glazen reis is een glazen gebouw, waarvan de vorm geïnspireerd is op een bijenkorf. Bijen zijn een essentieel onderdeel van ons ecosysteem en van onze toekomst. Een bijenkorf is een stevige, duurzame en inspirerende constructie – en binnen de bijenkorf zijn alle vaardigheden en talenten van de kolonie met elkaar en met de wereld om haar heen verbonden, en vormen zo een intelligente microstad die haar omgeving respecteert.

De magie van dit wonderbaarlijke materiaal ontdekken

In de loop van 2022 rolt AGC verschillende initiatieven uit voor de externe belanghebbenden van de organisatie om zo de magische aspecten van glas te laten ontdekken en er meer over te weten te laten komen. Zo organiseert AGC klantevenementen, lokale happenings, feestelijkheden op onze productielocaties en een videocampagne op sociale media, getiteld “It’s a kind of Magic”.

Verbonden in passie voor glas

Bij AGC hebben de mensen een passie voor glas, een edel en duurzaam materiaal. De medewerkers delen deze passie elke dag met iedereen die, net als AGC, ziet dat de toekomst van glas inderdaad rooskleurig is. Via de campagne, met korte video’s met het personeel in de hoofdrol, krijgt u de kans om gepassioneerde AGC-medewerkers te ontmoeten.

Meer informatie op: https://www.agc-glass.eu/brighter-future

Contact AGC

Mark Spijker
Technisch Advies Service

Lees ook:

  • Datum: 21-06-2024
    Zomervakantie planning 2024
    Zomervakantie rooster 2024: Onze vestigingen zullen in de zomervakantie gedeeltelijk gesloten zijn. Via onderstaande link bekijkt u het volledige overzicht. Bekijk hier het overzicht
  • Datum: 23-06-2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022 Van woensdag 31 augustus t/m vrijdag 2 september 2022 vindt, de in onze markt zo gekoesterde, Polyclose plaats; de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-,...