300 Glassoorten op 20 m2

De Glass Shuttle rijdt al jaren door heel Europa en heeft al veel architecten geholpen bij de keuze van het glas in hun project. Deze demonstratie-wagen heeft nu een nieuwe uitstraling gekregen, en op het resultaat zijn we best trots!

The Glass Shuttle, met maar liefst 300 glasproducten op slechts 20 m2, is een ware glas-showroom op wielen. Aan één lange zijde van de wagen is een gevel nagebootst, die ook kan kantelen om zo de werkelijke lichtinval, zontoetreding en reflectie van glas te demonstreren. Deze tool helpt architecten hierdoor de juiste glaskeuze te maken.

In de wagen bevindt zich een grote hoeveelheid architecturale glasproducten, doorzichtbeglazingen, borstweringsbeglazingen, decoratief glas en interieurbeglazing. En terwijl u rustig rond kijkt, zetten wij een lekker bakje koffie voor u.

Reserveren
U kunt de Glass Shuttle reserveren en dan komt deze op de voor u gewenste datum en locatie. Reserveren is heel eenvoudig; neem contact op met AGC of reserveer zelf via www.yourglass.com > login > Tools > Glass Shuttle.

Contact AGC

Mark Spijker
Technisch Advies Service

Lees ook:

  • Bestekservice
    Datum: 01-12-2020
    AGC LANCEERT EIGEN BESTEKSERVICE
    In 5 stappen uw bestek Er kunnen veel functies en eigenschappen aan glas worden toegevoegd, dat maakt het zo’n indrukwekkend en veelzijdig materiaal. Hierdoor zijn er duizenden verschillende samenstellingen te...