300 Glassoorten op 20 m2

De Glass Shuttle rijdt al jaren door heel Europa en heeft al veel architecten geholpen bij de keuze van het glas in hun project. Deze demonstratie-wagen heeft nu een nieuwe uitstraling gekregen, en op het resultaat zijn we best trots!

The Glass Shuttle, met maar liefst 300 glasproducten op slechts 20 m2, is een ware glas-showroom op wielen. Aan één lange zijde van de wagen is een gevel nagebootst, die ook kan kantelen om zo de werkelijke lichtinval, zontoetreding en reflectie van glas te demonstreren. Deze tool helpt architecten hierdoor de juiste glaskeuze te maken.

In de wagen bevindt zich een grote hoeveelheid architecturale glasproducten, doorzichtbeglazingen, borstweringsbeglazingen, decoratief glas en interieurbeglazing. En terwijl u rustig rond kijkt, zetten wij een lekker bakje koffie voor u.

Reserveren
U kunt de Glass Shuttle reserveren en dan komt deze op de voor u gewenste datum en locatie. Reserveren is heel eenvoudig; neem contact op met AGC of reserveer zelf via www.yourglass.com > login > Tools > Glass Shuttle.

Contact AGC

Mark Spijker
Technisch Advies Service

Lees ook:

  • Datum: 23-06-2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022 Van woensdag 31 augustus t/m vrijdag 2 september 2022 vindt, de in onze markt zo gekoesterde, Polyclose plaats; de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-,...
  • Datum: 23-06-2022
    Definitieve stop van 3 ipasol beglazingen
    Definitieve stop van 3 ipasol beglazingen Om ons gamma zonwerende producten optimaal en beheersbaar te houden, is besloten per direct de productie te stoppen van enkele ipasol coatings. Het gaat...