AGC Pick Up Point Amsterdam

AMSTERDAM – AGC Nederland en Sikkens Van Eijk openen een Pick Up Point voor bouwglas aan de Vaalmuiden 3 in Amsterdam. Schilders, glaszetters en aannemers konden op deze locatie in Amsterdam al terecht bij Sikkens Van Eijk voor verf en coatings. Door de samenwerking met AGC zijn glasproducten en aanverwante artikelen hier nu ook af te halen.

Directeur Michael Huis van AGC Nederland ziet de samenwerking met Sikkens Van Eijk als een manier om de klanten in Noord-Holland nog meer service te kunnen bieden. Huis vertelt: “We zijn op dit moment al op vier locaties aanwezig in Noord-Holland. Door het openen van dit afhaalpunt kunnen relaties die in Amsterdam zijn gevestigd of opdrachten uitvoeren in en om Amsterdam snel en eenvoudig over onze glasproducten beschikken.”

Ook Sikkens van Eijk ziet deze samenwerking als meerwaarde op zijn activiteiten. Sikkens Van Eijk directeur Dennis van Eijk: “Veel van onze klanten voeren voor hun opdrachtgevers schilderwerk én glaszetwerk uit, door de samenwerking met AGC bieden wij onze klanten nu een glasafhaalconcept als extra service.”

Bekijk de pagina:Pick Up Point Amsterdam
Adres: Vaalmuiden 3, Amsterdam

Contact AGC

Mark Spijker
Technisch Advies Service

Lees ook:

  • Datum: 21-06-2024
    Zomervakantie planning 2024
    Zomervakantie rooster 2024: Onze vestigingen zullen in de zomervakantie gedeeltelijk gesloten zijn. Via onderstaande link bekijkt u het volledige overzicht. Bekijk hier het overzicht
  • Datum: 23-06-2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022 Van woensdag 31 augustus t/m vrijdag 2 september 2022 vindt, de in onze markt zo gekoesterde, Polyclose plaats; de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-,...