Datum: 5 april 2018

AGC Pick Up Point Amsterdam

AMSTERDAM – AGC Nederland en Sikkens Van Eijk openen een Pick Up Point voor bouwglas aan de Vaalmuiden 3 in Amsterdam. Schilders, glaszetters en aannemers konden op deze locatie in Amsterdam al terecht bij Sikkens Van Eijk voor verf en coatings. Door de samenwerking met AGC zijn glasproducten en aanverwante artikelen hier nu ook af te halen.

Directeur Michael Huis van AGC Nederland ziet de samenwerking met Sikkens Van Eijk als een manier om de klanten in Noord-Holland nog meer service te kunnen bieden. Huis vertelt: “We zijn op dit moment al op vier locaties aanwezig in Noord-Holland. Door het openen van dit afhaalpunt kunnen relaties die in Amsterdam zijn gevestigd of opdrachten uitvoeren in en om Amsterdam snel en eenvoudig over onze glasproducten beschikken.”

Ook Sikkens van Eijk ziet deze samenwerking als meerwaarde op zijn activiteiten. Sikkens Van Eijk directeur Dennis van Eijk: “Veel van onze klanten voeren voor hun opdrachtgevers schilderwerk én glaszetwerk uit, door de samenwerking met AGC bieden wij onze klanten nu een glasafhaalconcept als extra service.”

Bekijk de pagina:Pick Up Point Amsterdam
Adres: Vaalmuiden 3, Amsterdam

Contact AGC

Mark Spijker
Technisch Advies Service

Lees ook:

  • Bestekservice
    Datum: 01-12-2020
    AGC LANCEERT EIGEN BESTEKSERVICE
    In 5 stappen uw bestek Er kunnen veel functies en eigenschappen aan glas worden toegevoegd, dat maakt het zo’n indrukwekkend en veelzijdig materiaal. Hierdoor zijn er duizenden verschillende samenstellingen te...