App vergemakkelijkt aanmelden

Kort geleden heeft AGC via de eigen website www.agcnederland.nl een aanmeldformulier voor lege bokken geïnstalleerd. Dit blijkt een succes en daarom zet AGC de volgende stap om het de gebruiker nóg makkelijker te maken een lege bok aan te melden. Via een App kan snel, eenvoudig en op locatie alle gegevens via smartphone of tablet worden ingevuld.

Het aantal bokken, de precieze locatie en een foto van de bok kan worden geüpload. De gebruiker kan ook aangeven welk tijdstip het beste uitkomt om de bok op te halen. En nadat op de knop verzenden is gedrukt, ontvangt de gebruiker een bevestiging. De aanmelding komt direct terecht bij afdeling AGC Glass Stillages BE & NL en zij nemen contact op om een ‘ophaalafspraak’ te maken. Deze afdeling kan ook rechtstreeks worden bereikt*.

De App is beschikbaar voor Android, iOS en Windows besturingen en te vinden in Google Play, de App Store en Microsoft Store**.

AGC Glass Europe is voortdurend bezig zijn verpakkingstechnologie te verbeteren, met een voorkeur voor hergebruik en recycling op langere termijn. Het uiteindelijke doel is om voor alle producten geen tot weinig verpakkingsafval te hebben. De bokken waarmee AGC zijn glas levert, vallen ook onder dit beleid en AGC hergebruikt zijn bokken het liefst zo vaak mogelijk. Bok kwijt, betekent immers dat een nieuwe moet worden geproduceerd. Met de quote ‘Lege glasbokken melden? Ja graag!’ motiveert AGC de markt om AGC bokken leeg te melden.

*
Glass Stillages BE & NL
Tel.: +31(0)344 679701
Mail: meldinglegebokken@agc.com

**
Apple: https://itunes.apple.com/us/app/agc-glasbokken/id1034699101?ls=1&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.p5728JE
Windows: https://www.microsoft.com/nl-nl/store/apps/agc-glasbokken/9nblggh626hf

Contact AGC

Mark Spijker
Technisch Advies Service

Lees ook:

  • Datum: 21-06-2024
    Zomervakantie planning 2024
    Zomervakantie rooster 2024: Onze vestigingen zullen in de zomervakantie gedeeltelijk gesloten zijn. Via onderstaande link bekijkt u het volledige overzicht. Bekijk hier het overzicht
  • Datum: 23-06-2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022 Van woensdag 31 augustus t/m vrijdag 2 september 2022 vindt, de in onze markt zo gekoesterde, Polyclose plaats; de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-,...