Donateur Stichting Living Daylight

AGC is platinum donateur geworden van Stichting Living Daylights. Deze stichting bestaat sinds 2004 en zet zich actief in om daglicht hoog op de agenda te krijgen en het de juiste plek te geven in de architectuur en de gebouwde omgeving.

Stichting Living Daylights wil niet alleen architecten, vormgevers en stedenbouwkundigen wijzen op het belang van daglicht, ook wil zij opdrachtgevers, beleidsmakers en andere betrokken partijen bewust maken van het belang van een goed gebruik hiervan. Om die doelstelling te bereiken initieert en begeleidt de stichting onderzoek naar zowel nieuwe stedenbouwkundige en architectonische concepten als nieuwe technische mogelijkheden. Het is tevens hun doel om vanuit hun daglichtaspiraties informatie te bundelen, te genereren, te ontsluiten en verspreiden naar belanghebbenden.

AGC, ‘leverancier van daglicht’, steunt deze ambitie! Daglicht is waar we mensen aan helpen, wanneer ze verblijven in kantoren, woningen, winkels, scholen, etc. Daglicht draagt bij aan een goede gezondheid. Het heeft o.a. invloed op hoe we ons voelen en op onze productiviteit. In ons AGC Technovation Center (R&D) in Gosselies (B) werken 250 onderzoekers, technici en ingenieurs dagelijks aan dit thema en aan de verbetering van onze producten en processen en aan de ontwikkeling van nieuwe glasproducten voor de bouw- en autosector.

Stichting Living Daylights

Contact AGC

Mark Spijker
Technisch Advies Service

Lees ook:

  • Datum: 21-06-2024
    Zomervakantie planning 2024
    Zomervakantie rooster 2024: Onze vestigingen zullen in de zomervakantie gedeeltelijk gesloten zijn. Via onderstaande link bekijkt u het volledige overzicht. Bekijk hier het overzicht
  • Datum: 23-06-2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022 Van woensdag 31 augustus t/m vrijdag 2 september 2022 vindt, de in onze markt zo gekoesterde, Polyclose plaats; de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-,...