Datum: 13 juni 2017

Geluid en glas

In welke mate is mijn dubbel glas geluidwerend? Ik heb een geluidwerend-eis van 37 db, welke samenstelling heb ik dan nodig? U vindt het in de AGC Acoustic ToolBox!

Op yourglass.com onder ‘Tools’ vindt u de AGC Acoustic Toolbox en na inlog heeft u toegang tot de akoestische prestaties van ons glas; enkel, dubbel en drievoudig glas. In onze Summary Reporting vindt u de RW en (C;Ctr). Er zijn maar liefst 200 nieuwe rapporten beschikbaar. Heeft u meer informatie nodig, zoals geluidsgrafieken en frequenties, neem dan contact op met AGC via telefoonnummer 0344 – 679704 of mail naar sales.nederland@eu.agc.com. Wij helpen u graag!

Kent u de Acoustic App al van AGC? Een app met een geluidsmeter, waarmee u het geluidsniveau van de omgeving in decibellen kan meten. Gratis te downloaden in de App Store van iTunes en Google Play.

Contact AGC

Marcel Cromzigt | Projectadvies
International Building Projects Manager

Lees ook:

  • Datum: 25-06-2020
    Vakantiesluiting
    Vakantiesluiting Ook deze zomer zullen onze vestigingen vanwege vakantie sluiten en/of aangepast geopend zijn. Via onderstaande link bekijkt u het volledige overzicht. [vakantiesluiting button_text='Bekijk onze vakantiesluiting']
  • Datum: 10-06-2020
    Corona preventiescherm
    Dit scherm van duurzaam veiligheidsglas 4 mm (gehard glas) ondersteunt de bescherming tegen besmetting met het Corona-virus (COVID-19). Het is voorzien van stabiele metalen steunen voor plaatsing op een werkblad,...