Datum: 13 juni 2017

Geluid en glas

In welke mate is mijn dubbel glas geluidwerend? Ik heb een geluidwerend-eis van 37 db, welke samenstelling heb ik dan nodig? U vindt het in de AGC Acoustic ToolBox!

Op yourglass.com onder ‘Tools’ vindt u de AGC Acoustic Toolbox en na inlog heeft u toegang tot de akoestische prestaties van ons glas; enkel, dubbel en drievoudig glas. In onze Summary Reporting vindt u de RW en (C;Ctr). Er zijn maar liefst 200 nieuwe rapporten beschikbaar. Heeft u meer informatie nodig, zoals geluidsgrafieken en frequenties, neem dan contact op met AGC via telefoonnummer 0344 – 679704 of mail naar sales.nederland@eu.agc.com. Wij helpen u graag!

Kent u de Acoustic App al van AGC? Een app met een geluidsmeter, waarmee u het geluidsniveau van de omgeving in decibellen kan meten. Gratis te downloaden in de App Store van iTunes en Google Play.

Contact AGC

Marcel Cromzigt | Projectadvies
International Building Projects Manager

Lees ook:

  • Datum: 13-06-2017
    Cradle to Cradle aangescherpt
    Cradle to Cradle aangescherpt Het Cradle to Cradle Products Innovation Institute heeft de ‘spelregels’ voor het verkrijgen van een certificaat aangescherpt. Goed nieuws, want dat geeft het certificaat nog méér...