Gun ramen een Thermobel®

Al 75 jaar blinkt AGC Glass Europe (vroeger Glaverbel) uit in de productie van dubbele en drievoudige beglazing. Thermobel, ons merk voor isolerende beglazing, is dankzij de technische kennis en industriële expertise, dé referentie voor isolatieglas.

Kwaliteit en betrouwbaarheid verzekerd
Hoe kan Thermobel zijn kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen? Simpel: ieder materiaal dat we gebruiken voor ons isolerend glas voldoet aan onze strenge, interne eisen, strenger dan de norm- en regelgeving vraagt. Én ons Thermobel-isolatieglas wordt elke dag met liefde gemaakt door een ploeg enthousiaste medewerkers. Zo bent u zeker van topkwaliteit!

Handig
Elke isolatieglasruit, geproduceerd door AGC Glass Europe, heeft ook een uniek identificatienummer. Dit nummer vindt u in de spouw en bevat alle informatie over de beglazing: over de aankoop, de garantie, de samenstelling en de eigenschappen. Met deze Glass Identity-code heeft u sluitend bewijs dat uw beglazing een echte Thermobel is.

In de Glass Configurator kunt u vervolgens een account aanmaken. Als u bent ingelogd klikt u in het menu op More Tools en vervolgens op Glas Identity.

Cradle to Cradle
Het glas waarmee we de Thermobel beglazing maken, is ‘Cradle to Cradle’ gecertificeerd. ‘Cradle to Cradle’ is een concept dat ervan uit gaat dat grondstoffen tijdelijk ‘ingesloten’ worden in een product om later weer opnieuw te gebruiken. Alle gebruikte materialen moeten na hun leven in het ene product, nuttig kunnen worden ingezet in een ander product. Hierbij mag geen kwaliteitsverlies zijn en alle restproducten moeten hergebruikt kunnen worden of milieuneutraal zijn.

CE-markering en garantie
Thermobel voldoet aan alle Europese eisen en is CE-gemarkeerd. Daarnaast biedt AGC u 10 jaar garantie op de afdichting van al zijn isolerende beglazing. Vanaf de productiedatum garandeert AGC Glass Europe u dat de beglazing er na 10 jaar nog altijd even nieuw* uitziet. U kunt alles nalezen in onze nieuwe brochure.

THERMOBEL®, dé referentie in isolatieglas!

* Vanaf de productiedatum garandeert AGC dat Thermobel géén vermindering van doorzicht dan wel een onafwisbaar grauwwaas zal vertonen door condensatie, aanslag op of aantasting van de glasbladen aan de spouwzijde van de beglazing als gevolg van een gebrek aan de randafdichting (z.g. lekke ruiten).

Contact AGC

Mark Spijker
Technisch Advies Service

Lees ook:

  • Datum: 23-06-2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022 Van woensdag 31 augustus t/m vrijdag 2 september 2022 vindt, de in onze markt zo gekoesterde, Polyclose plaats; de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-,...
  • Datum: 23-06-2022
    Definitieve stop van 3 ipasol beglazingen
    Definitieve stop van 3 ipasol beglazingen Om ons gamma zonwerende producten optimaal en beheersbaar te houden, is besloten per direct de productie te stoppen van enkele ipasol coatings. Het gaat...