Reference App, inspirerend!

AGC heeft een nieuwe app gelanceerd, De AGC’s Reference App! Met deze app wordt u geïnspireerd door mooie projecten. Het is een showroom van ons glas dat is toegepast in gebouwen over de hele wereld!

In de app zitten verschillende functies, wat het zoeken vergemakkelijkt. U kunt zoeken op in- of exterieur, op land, op gebouwtype (bijv. hotel, woning, winkel) en ook op toepassingsgebied (bijv. gevelbeglazing, interieur, structureel). Is LEED, BREEAM of Cradle to Cradle voor u belangrijk? U kunt ook ‘groen gecertificeerde gebouwen’ vinden, elk gecertificeerd gebouw is duidelijk gemarkeerd.

Alle referenties hebben verder een gedetailleerde beschrijving en een Google Map Indicator, zodat u een eigen tour door een stad of land kunt maken. Daarnaast kunt u een persoonlijke lijst van favorieten maken door bepaalde projecten te markeren.

Gratis downloaden
De AGC Reference App is gratis te downloaden en te gebruiken op elke smartphone en tablet. Type “AGC References” in de zoekbalk van iTunes of Google Play App Store.

Downlaod in de App Store Download in de Play Store

Contact AGC

Mark Spijker
Technisch Advies Service

Lees ook:

  • Datum: 23-06-2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022 Van woensdag 31 augustus t/m vrijdag 2 september 2022 vindt, de in onze markt zo gekoesterde, Polyclose plaats; de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-,...
  • Datum: 23-06-2022
    Definitieve stop van 3 ipasol beglazingen
    Definitieve stop van 3 ipasol beglazingen Om ons gamma zonwerende producten optimaal en beheersbaar te houden, is besloten per direct de productie te stoppen van enkele ipasol coatings. Het gaat...