Stratobel Colour: een combinatie van kleur en veiligheid

AGC Glass Europe brengt een nieuwe productenreeks op de markt: Stratobel Colour, gekleurd gelaagd glas waarin de combinatie van een trendy uiterlijk en veiligheid centraal staat.

Ambiance

Stratobel Colour biedt acht klassieke kleuren met volledig behoud van de eigenschappen van gelaagd veiligheidsglas. Twee grijstinten en twee bruintinten, geïnspireerd door de natuur. Meerdere folies van dezelfde kleur zorgen samen voor een verhoogde opaciteit met behoud van lichtdoorlatendheid. Door Planibel Clearlite (standaard floatglas) te vervangen door de zeer heldere Planibel Clearvision (extra helder floatglas) komen de kleuren nog beter tot hun recht. De reeks nieuwe producten biedt tevens twee doorschijnende wittinten (Mat 80 en Mat 65), lichtdoorlatend en privacybeschermend.

Multifunctioneel glas

Door producten binnen het brede assortiment van AGC te combineren met gekleurde folies wordt het samenbrengen van kleur, veiligheid en andere functies, zoals regelen van zonlicht, warmte- en geluidsisolatie, in één en hetzelfde product mogelijk.
Deze geheel nieuwe reeks biedt veel oplossingen voor zowel de buitenkant van gebouwen (gevels, balustraden, daken enz.) als interieurtoepassingen (scheidingswanden, vloeren enz.).

Kleuren op maat

Om aan alle ontwerpwensen te kunnen voldoen of om de identiteit van een organisatie tot uitdrukking te laten komen, biedt de service ‘My Colour by Stratobel’ van AGC de mogelijkheid om customized kleuren te ontwikkelen, waardoor deze perfect in elk project zullen passen. AGC maakt gebruik van een speciaal hiervoor ontwikkelde tool om ontwerpers en klanten te begeleiden tijdens het hele proces van de ontwerpfase tot aan de uiteindelijke bestelling.

Contact AGC

Mark Spijker
Technisch Advies Service

Lees ook:

 • Datum: 02-12-2021
  Kerstsluiting 2021 - 2022
  Kerstsluiting 2021 - 2022 Onze vestigingen zullen deze kerst vanwege vakantie weer sluiten en/of aangepast geopend zijn. Via onderstaande link bekijkt u het volledige overzicht. [vakantiesluiting button_text='Bekijk onze eindejaarssluiting']
 • Vihrea Kozijn - Header
  Datum: 20-09-2021
  Vihrea Kozijn
  8 marktleiders creëren ’t meest duurzame kozijn: Kit van Soudal, lijm van Frencken, het ventilatierooster van Duco, het hout van Finti, geverfd met Sikkens en beglaasd met glas van AGC....