Datum: 12 april 2018

Stratobel Colour: een combinatie van kleur en veiligheid

AGC Glass Europe brengt een nieuwe productenreeks op de markt: Stratobel Colour, gekleurd gelaagd glas waarin de combinatie van een trendy uiterlijk en veiligheid centraal staat.

Ambiance

Stratobel Colour biedt acht klassieke kleuren met volledig behoud van de eigenschappen van gelaagd veiligheidsglas. Twee grijstinten en twee bruintinten, geïnspireerd door de natuur. Meerdere folies van dezelfde kleur zorgen samen voor een verhoogde opaciteit met behoud van lichtdoorlatendheid. Door Planibel Clearlite (standaard floatglas) te vervangen door de zeer heldere Planibel Clearvision (extra helder floatglas) komen de kleuren nog beter tot hun recht. De reeks nieuwe producten biedt tevens twee doorschijnende wittinten (Mat 80 en Mat 65), lichtdoorlatend en privacybeschermend.

Multifunctioneel glas

Door producten binnen het brede assortiment van AGC te combineren met gekleurde folies wordt het samenbrengen van kleur, veiligheid en andere functies, zoals regelen van zonlicht, warmte- en geluidsisolatie, in één en hetzelfde product mogelijk.
Deze geheel nieuwe reeks biedt veel oplossingen voor zowel de buitenkant van gebouwen (gevels, balustraden, daken enz.) als interieurtoepassingen (scheidingswanden, vloeren enz.).

Kleuren op maat

Om aan alle ontwerpwensen te kunnen voldoen of om de identiteit van een organisatie tot uitdrukking te laten komen, biedt de service ‘My Colour by Stratobel’ van AGC de mogelijkheid om customized kleuren te ontwikkelen, waardoor deze perfect in elk project zullen passen. AGC maakt gebruik van een speciaal hiervoor ontwikkelde tool om ontwerpers en klanten te begeleiden tijdens het hele proces van de ontwerpfase tot aan de uiteindelijke bestelling.

Contact AGC

Marcel Cromzigt | Projectadvies
International Building Projects Manager

Lees ook:

  • Datum: 07-12-2018
    Kerstverlofkalender 2018
    Kerstverlofkalender Het kerstreces of ook wel eindejaarsverlof genoemd, valt dit jaar in week 52 en week 1, vanaf maandag 24 december tot en met vrijdag 4 januari. De meeste AGC...
  • Datum: 27-06-2018
    Duurzaamheidsverslag 2018
    1 ton CO2 zorgt voor 10 ton besparing AGC recyclet 98% van al haar afval. Van 1998 tot 2017 verminderde AGC haar waterverbruik met 73%. En nog eens 73% van...