Vernieuwde YourGlass!

In antwoord op de razendsnel veranderende digitale wereld heeft AGC zijn productenwebsite Yourglass veranderd om een meer intuïtieve en gebruiks-vriendelijke ervaring te creëren. Niet alleen verloopt de navigatie nu eenvoudiger en zijn er verschillende nieuwe functies toegevoegd, de hele site is bovendien ontworpen in een responsief webdesign, waardoor de inhoud automatisch wordt aangepast naar het schermformaat van het mobiele toestel.

Eenvoudiger navigatie
Naast een nieuwe uitstraling biedt het opgefriste Yourglass ook enkele belangrijke nieuwe kenmerken:

Drie nieuwe portals op de startpagina: residentieel gebruik, commercieel gebruik en industrieel gebruik. Elk onderdeel biedt verschillende mogelijkheden om de bezoeker door AGC’s vele glasoplossingen en productgamma’s te leiden.

Directe toegang tot de belangrijkste tools vanaf de startpagina: gebruikers hoeven niet langer eerst naar een aparte Tools-pagina te gaan.

Een geheel nieuwe Productpagina met foto’s die het hele scherm beslaan en een beschrijving van projecten waarin de betrokken AGC-producten gebruikt zijn.

Een Documentbibliotheek met alle beschikbare brochures, technische documentatie, video’s en apps. In het simpele zoekmenu vindt de bezoeker in een paar klikken alle gewenste documenten.

Een schat aan informatie
Sinds de lancering in 2002 is AGC’s website Yourglass uitgegroeid tot referentie voor en bron van onschatbare informatie voor alle architectuur- en renovatieprojecten waarbij gevel-, dak- en interieurbeglazingen worden gebruikt.

De site is beschikbaar in negen talen: Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Pools, Russisch en Tsjechisch. Gebruikers kunnen verder hun land kiezen, want de informatie varieert per land wat betreft de beschikbaarheid van een product.

Bezoekers vinden gedetailleerde beschrijvingen van de verschillende productgamma’s, met de bijbehorende productbrochures, prestatie-indicaties en technische handleidingen. En in de befaamde Glass Configurator kunnen glasspecialisten de licht- en energieprestaties berekenen voor elk type glassamenstelling: enkele, dubbele, driedubbele of gelaagde beglazing.

Ontdek dit en nog veel meer zelf op www.yourglass.com!

Lees ook:

  • Datum: 21-06-2024
    Zomervakantie planning 2024
    Zomervakantie rooster 2024: Onze vestigingen zullen in de zomervakantie gedeeltelijk gesloten zijn. Via onderstaande link bekijkt u het volledige overzicht. Bekijk hier het overzicht
  • Datum: 23-06-2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022
    SAVE THE DATE: Polyclose 2022 Van woensdag 31 augustus t/m vrijdag 2 september 2022 vindt, de in onze markt zo gekoesterde, Polyclose plaats; de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-,...